25 Φεβρουαρίου 2009

Ψ υ χ ά ρ α ! !


Με γκολαρα του ΑΡΧΗΓΟΥ της ομαδας Γιωργου Καραγκουνη ο Παναθηναικος καταφερε να παρει το θετικο αποτελεσμα κοντρα στην απιστευτη Βιγιαρεαλ και να μπει στη θεση του φαβορι για την προκριση στην φαση των 8 του Champions League. Φυσικα ο αγωνας στο ΟΑΚΑ θα ειναι το ιδιο δυσκολος και θα χρειαστει πολυ ιδρωτας (και τυχη) για να μπορεσει να προκριθει. Προς το παρων απολαμβανουμε τις στιγμες που μας χαριζει η ομαδα!!

Panathinaikos day!


Σημερα ειναι η μερα που οι Παναθηναικοι περιμεναμε εδω και καιρο! Αφου στην ουσια εχουμε χασει την μπαλα στο πρωταθλημα η μεγαλη προκριση μας στους 16 του μεγαλυτερου ποδοσφαιρικου ευρωπαικου θεσμου ηταν μια σανιδα σωτηριας για το πρεστιζ και οχι μονο της ομαδας. Σημερα λοιπον εχουμε τον πρωτο αγωνα (εκτως εδρας) με την Βιγιαρεαλ. Πολυ δυσκολος αγωνας, ισως πιο δυσκολος απο την αναιμικη Ιντερ που προσπαθει να συμαζεψει ο Μουρινιο. Μιλαμε για την τεταρτη ομαδα της Ισπανιας, με παικτες ΑΘΛΗΤΕΣ και με μεγαλη τεχνικη. Μιλαμε για μια ομαδα γεματη ταχυτητα και αυτοματισμους. Ο Παναθηναικος θα χρειαστει το 100% των παικτων και του προπονητη (που σημερα θα τον κρινω αυστηρα) και αρκετη τυχη κατα την γνωμη μου. Ειναι γνωστο οτι η Βιγιαρεαλ εχει αχυλειο πτερνα και αυτη ειναι η αμυνα της και κυριος το κεντρο της. Επισης ενω στην αρχη ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα με παιχνιδια με ευρυ σκορ τελεταια δεν σκοραρει με την ιδια ευκολια. Σε αυτο το προβλημα συμβαλουν και οι απουσιες 2 καλων επιθετικων της (ο τουρκος που ξεχναω το ονομα του ειναι ανετοιμος και θα κατσει στον παγκο). Στοιχηματικα λοιπον εγω προτεινω και ισως το παιξω UNDER.

Τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι
  • Τσελσι - Γιουβεντους
  • Σπορτινκ Λισαβωνας - Μπαγερν Μοναχου
  • Ρεαλ - Λιβερπουλ
Το παιχνιδι που θα ζευγαρωνα το Under του Παναθηναικου θα ηταν το Ρεαλ - Λιβερπουλ και θα επαιζα με κλειστα ματια τον Ασσο αν δεν προλαβαινε ο Στιβεν Τζεραρντ να επιστρεψει απο τον τραυματισμο του. Παρ ολα αυτα και παλι νομιζω οτι ο Ασσος εχει τον πρωτο λογο. Δεν θα το προτεινω Under αλλα ουτε και Over αν και το δευτερο μου βρωμαει περισσοτερο...

Τσελσι - Γιουβε UNDER ξερο!!! Και οι δυο θα παιξουν πολυ σφιχτα και δεν βλεπω πως μπορει να φυγει απο το Under αυτο το παιχνιδι.

Τωρα για το Σπορτινκ - Μπαγερν... τα πραγματα ειναι δυσκολα... Δεν θα προτεινω Χ γιατι Χ δεν παιζω σχεδον ποτε αλλα ειναι πολυ πιθανο. Μια απειρη αλλα καλη ομαδα υποδεχεται στην εδρα της ισως την πιο εμπειρη του θεσμου η οποια ομως δεν εντυπωσιαζει. Η Μαπαγερν εχει πολυ βαρια φανελα ομως και αυτο μπορει να παιξει σημαντικο ρολο.

Καλη επιτυχεια λοιπον στην Ευρωπαναθα μας και σε οσυς παιξετε στοιχημα!!

Y.Γ. Τα χθεσινα παιχνιδια τα πιασαμε! ετσι!!!!


Update!
Σε δηλωσεις του Κριστοφ Βαζεχα λιγο πριν το ματς ο Πολωνος εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του προς την ενδεκαδα που παρατασει ο Χεν Τενκατε. Θεωρει οτι ειναι πολυ αμυντικογενεις με παικτες που δεν μπορουν να δημιουργησουν.
Ελπιζουμε να μην βγει αλληθινος...

24 Φεβρουαρίου 2009

Σημερα Τσου Λου!!


Σημερα τριτη λοιπον εχουμε συνεχεια στο Champions League!! Τα ματσακια ειναι δυσκολα ομως για στοιχηματισμο και μαλον καλυτερα να τα απολαυσουμε μιας και εχουμε καιρο να δουμε καλη μπαλα! Εχουμε και λεμε:

  • Αρσεναλ - Ρομα
  • Ατλετικο Μαδριτης - Πορτο
  • Ιντερ - Μαντσεστερ Γιουναιτεντ
  • Λυον - Μπαρτσελονα
Πολυ δυσκολα ματς που δεν βλεπεις ευκολα φαβορι. Ισως η Αρσεναλ να μπορει να κανει κατι παραπανω απο την Ρομα αλλα με πολυ ρισκο. Το Ατλετικο - Πορτο νομιζω πως δεν ακουμπιεται, οπως και το Ιντερ - Γιουναιτεντ!! Στο Λυον Μπαρτσελονα σιγουρα η Μπαρτσα μπορει να παιξει καλυτερη μπαλα απο την μονιμη γαλλικη πρωταθλητρια αλλα μακρυα απο την εδρα της δεν σε προκαλει να την παιξεις! Μια καλη επιλογη για σημερα ειναι το Under, αν οχι για ολα τα ματς, ισως για τα τρια εκτως του Ατλετικο - Πορτο. Ειναι ο πρωτος αγωνας των νοκ-αουτ παιχνιδιων και οι ομαδες δεν θα ριψοκινδυνεψουν ευρυ σκορ εν'οψη του επαναληπτικου.
Αυριο εχουμε κι αλλους αγωνες και φυσικα Παναθηναικο ο οποιος θα παει να κανει το παιχνιδι της χρονιας του στην Ισπανια.

Ανακαινιση και νεα Διευθυνση!!


Λοιπον επειδη το blogακι ειχε παρακμασει επικυνδυνα ειπα να κανω μερικες αλλαγες.
1ον αλλαξα λιγα πραγματα με τα προφιλ και τους λογαριασμους τα οποια δεν σας πολυ ενδιαφερουν... Κατα δευτερον θα ασχοληθω λιγο με την εμφανιση του γιατι το ειχα παραμελησει και τριτον θα παιζω πιο συχνα σιγα σιγα γιατι ειμαι στο mood!!! Μπαλα μπαλα μπαλα!!!! παμε!!!!

18 Φεβρουαρίου 2009

Ο Βασιλιας ειναι γυμνος!


Λιγο μετα την αναμετρηση ΟΣΦΠ - Sen de tien ... o βασιλιας ειναι γυμνος!!

1-3 με μουφα πεναλτι!

11 Φεβρουαρίου 2009

Αγαπημενη διαφιμηση

...κυριως για τον τροπο που σκοραρει ο Cristiano Ronaldo!!!  LoLoLoLoLoL!!!!!

09 Φεβρουαρίου 2009

3-0... οταν η Παναθα θελει...

Βυντρα 1-0

Βυντρα 2-0

Ματζιος 3-0 με ολα τα λευτα την ενεργεια του Νινη

04 Φεβρουαρίου 2009

Για ανυψωση ηθικου

Λοιπον παιδια επειδη δεν βλεπω κινηση στο blogακι πρεπει να κανω κατι...
Λοιπον αρχικα να πουμε οτι σε λιγη ωρα ξεκιναει ο αγωνας του Παναθηναικου με τον Πανσεραικο στον οποιο ο Παναθηναικος θελει να καθαρισει την προκριση και ειναι σημαντικο να το κανει ευκολα και ισως με εντυπωσιακο τροπο. Η ομαδα αντιμετωπιζει κλειδωνισμους αφου ο Ολυμπιακος εχει αγγαλιασει και το φετινο πρωταθλημα και ειναι θεμα χρονου να το σηκωσει κι αυτο. Ο μονος στοχος του Παναθηναικου ειναι πλεον το κυπελο Ελλαδας. Φυσικα μεγαλος στοχος ειναι δυο καλες εμφανισεις που θα φερουν την προκριση στην φαση των 8 του champios league, και φυσικα παντα στα ματια των οπαδων μετραει πολυ το αποτελεσμα στον αγωνα μεταξυ των δυο αιωνιων. Αν καταφερει να νικησει στο Καραισκακι θα ειναι ενα δυνατο χτυπημα στο πρεστιζ του μεγαλου αντυπαλου.
Το γιατι η ομαδα δεν παει ουτε φετως καλα δεν μπορω να το καταλαβω παντως... Εχει πολλους ποιοτικους παικτες, υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στις περισσοτερες θεσεις της ενδεκαδας κι ομως υπαρχουν πολλα παιχνιδια που η ομαδα εμφανιζεται νοθρη και χωρις κινητρο... ο θεος και η ψυχη του Τεν Κατε που κανει τη διαχειρηση του εμψυχου δυναμικου...

... και κλεινουμε με τον καιρο!