10 Μαρτίου 2008

ΠΑΟ για πρωταθλημα!


Αγαπητοι πολυαριθμοι και φανατικοι μου αναγνωστες κοιταξτε να δειτε που ο Παναθηναικος φετως παει για πρωταθλημα!! Σαν αστειο ακουγεται!! Ναι σιγουρα φετως εχουμε καλυτερη ομαδα απο περσι αλλα να σας πω την αληθεια για φετως δεν το πιστευα. Ελεγα οτι ο Ολυμπιακος εχει κανει καλη ομαδα (βασικα 11αδα) και θα καθαρισει γρηγορα απο την Ευρωπη οποτε θα συγκεντρωθει στο πρωταθλημα και θα το παρει. Αφηστε που μου εχει περασει ως νομος στο μυαλο οτι ο Ολυμπιακος ειναι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ! Με οσα γινονται φετως διαψευδομαι! Φετως ειναι μια χρονια που ο Παναθηναικος στην ευρωπη δεν εκανε καμια υπερβαση... κανενας φιλος του ΠΑΟ δεν καιγοταν (να μην ακουω μπουρδες) και εχει καταφερει να κρατηθει στην πρωτη θεση χαρη στο πολυ καλο ροστερ του αφου καθε παικτης μπορει να αντικατασταθει με ευκολια απο τον προπονητη (ισως εκτως του Ιβανσιτς). Ο Πεσειρο εχει φτιαξει ενα πολυ σφιχτο συνολο και του εχουν βγει σχεδον ολες οι καλοκαιρινες μεταγραφες (εκτως του Ενακαριρε). Ετσι με το rotation που εφαρμωζει εχει καταφερει να κρατησει φρεσκια την ομαδα και τους παικτες σε εγρηγορση κατι για το οποιο του βγαζω το καπελο! Να σημειωσω οτι σημαντικη ειναι και η επιστροφη του Εκι Γκονζαλες, ενας παικτης τη δουλεια του οποιου δεν μπορει να κανει κανεις αλλος ακομα και στην καλη του μερα και εκτως αυτου εδωσε ανασες στον Μαρσελο Ματος ο οποιος ειναι πολυ καλος αλλα χρειαζεται ανασες.

Μ' αυτα και μ' αυτα ο Παναθηναικος βρισκεται εναν ποντο πανω απο τον Ολυμπιακο (4 αγωνιστικους αλλα δεν θα το αναλυσω... ημουν σιγουρος απο την αρχη) ο οποιος εχει χασει πολλους ποντους λογο των αγωνων του Champions League. Ειμαι απολυτα σιγουρος γι αυτο. Ο Ολυμπιακος εχει ενα ροστερ 13 ποιοτικων παικτων και τιποτα παραπανω. Ο Λεμονης κοιταει στον παγκο και βλεπει το χαος. Αυτο ηταν επιλογη του κατι που μπορει να του βγει σε βαθος χρονου αλλα μπορει και οχι. Δεν γινεται λοιπον με 13 παικτες να παιζεις πρωταθλημα Ch.League και κυπελο! Κι επειδη παικτες και προπονητης διψουσαν για ευρωπαικη καταξιωση θελοντας και μη εμειναν πισω στο πρωταθλημα.

Βρισκομαστε και 4 βαθμους μπροστα απο την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ φετως εχει φτιαξει ομαδα που παιζει μπαλα. Ουτε καμικαζι ειναι ουτε αθλητικο συνολο ουτε σπουδαια τακτικη εχουν. Ειναι μπαλαδοροι. Αν ημασταν 20 χρονια πριν θα επαιρνε σιγουρα το πρωταθλημα. Σημερα ομως αυτο δεν φτανει. Σημερα οι απαιτησει του ποδοσφαιρου εχουν αλλαξει. Με την ομαδα που εχει τωρα η ΑΕΚ ντερμπι δεν προκειται να παρει. Και πολυ τυχερη ηταν στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικο που αποντως του Ιβανσιτς (ειπαμε ισως ο μονος αναντικαταστατος κατα τη γνωμη μου) ο Πεσειρο αναγκαστηκε να αλλαξει το συστημα και να μας βγαλει με 3 αμυντικα χαφ και τον Καραγκουνη δεκαρι. Στην ουσια 4 αμυντικα χαφ! Γινεται να παιξεις μπαλα?? Τυχαιροι βεβαια που πηραν το πεναλτι που δεν υπηρχε αλλα κι εμεις που πεταχτηκε ο Ποστιγκα απο το πουθενα και ισιφαρισε.

Το ντερμπι αναμεσα σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ εγω το εχω κρινει κιολας. Ο ολυμπιακος θα το παρει ευκολα η δυσκολα. Πιστευω οτι ο Ολυμπιακος θα παει τρενο (ευκολα ή δυσκολα ή τυχερα ή ...) και το θεμα ειναι ο Παναθηναικος να μην στραβοπατησει πουθενα. Εχει μπροστα του ενα ευκολο σχετικα προγραμμα με δυσκολοτερο αγωνα αυτον με τον Αρη στη Λεοφωρο. Με σωστη δουλεια θα τα καταφερουμε!

Εγω ακομα να παω γηπεδο!! Ποτε θα παω??? Θελω να παω γηπεδο!!! Μου την εχει σπασει η κατασταση με την Ticket Club. Θα κανω μια προσπαθεια...

Ελπιζω με αυτο το ποστ να αποζημειωσα τυχων απογοητευμενους αναγνωστες οι οποιοι το ξερω οτι διαβαζουν αλλα δεν μπαινουν στον κοπο να αφησουν ενα σχολιακι!! Αφηστε λοιπον!!


Ελα μωρη ομαδα!!

6 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Συμφωνώ σε όλα εκτός από την ανάλυση σου για την ΑΕΚ. Πότε έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ;! Μπαλαδόροι στην ΑΕΚ;! Μόνο 3 παίκτες μπορώ να σκεφτώ: Rivaldo (για ένα ημίχρονο), Λυμπερόπουλος (πολύ αργός όμως) και τώρα ο Καλόν (αυτός έχει ποιότητα και είναι σε καλή ηλικία). Μετά το χάος...

Κι εγώ πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ θα κάνει μόνο νίκες (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) οπότε ο ΠΑΟ πρέπει -κι αυτός- να μην χάσει βαθμό αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Γκρινιάρης είπε...

Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα, ειδικά για τα περι Παναθηναϊκού.

Το επόμενο ματς στην Ξάνθη να δούμε πως θα πάει.

Baladofatsas είπε...

Για να πω την αληθεια δεν περιμενα να επισκεπτεστε τοσο συχνα το blog!! Χαιρομαι!

Dreamon και ο Ζηκος ξερει μπαλα και ο Μπλανκο και ο Σεζαρ ακομα και τα σεντερ μπακ (Δελας και Παπασταθοπουλος του οποιου ειμαι φαν!)

Γρινιαρη ευτυχως εχουμε επιλογες... εγω ειμαι αισιοδοξος!

Ανώνυμος είπε...

α ρε βαζελακια θα παρουμε το πρωταθλημα με segura στο παγκο,ξεφτιλααα :D

Baladofatsas είπε...

Θρυλε γερα γερα
και παρ'το στα χαρτια!!

Ανώνυμος είπε...

Νέα, απόψεις και αφιερώματα για τον Παναθηναϊκό: Green Voice 13