25 Φεβρουαρίου 2009

Panathinaikos day!


Σημερα ειναι η μερα που οι Παναθηναικοι περιμεναμε εδω και καιρο! Αφου στην ουσια εχουμε χασει την μπαλα στο πρωταθλημα η μεγαλη προκριση μας στους 16 του μεγαλυτερου ποδοσφαιρικου ευρωπαικου θεσμου ηταν μια σανιδα σωτηριας για το πρεστιζ και οχι μονο της ομαδας. Σημερα λοιπον εχουμε τον πρωτο αγωνα (εκτως εδρας) με την Βιγιαρεαλ. Πολυ δυσκολος αγωνας, ισως πιο δυσκολος απο την αναιμικη Ιντερ που προσπαθει να συμαζεψει ο Μουρινιο. Μιλαμε για την τεταρτη ομαδα της Ισπανιας, με παικτες ΑΘΛΗΤΕΣ και με μεγαλη τεχνικη. Μιλαμε για μια ομαδα γεματη ταχυτητα και αυτοματισμους. Ο Παναθηναικος θα χρειαστει το 100% των παικτων και του προπονητη (που σημερα θα τον κρινω αυστηρα) και αρκετη τυχη κατα την γνωμη μου. Ειναι γνωστο οτι η Βιγιαρεαλ εχει αχυλειο πτερνα και αυτη ειναι η αμυνα της και κυριος το κεντρο της. Επισης ενω στην αρχη ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα με παιχνιδια με ευρυ σκορ τελεταια δεν σκοραρει με την ιδια ευκολια. Σε αυτο το προβλημα συμβαλουν και οι απουσιες 2 καλων επιθετικων της (ο τουρκος που ξεχναω το ονομα του ειναι ανετοιμος και θα κατσει στον παγκο). Στοιχηματικα λοιπον εγω προτεινω και ισως το παιξω UNDER.

Τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι
  • Τσελσι - Γιουβεντους
  • Σπορτινκ Λισαβωνας - Μπαγερν Μοναχου
  • Ρεαλ - Λιβερπουλ
Το παιχνιδι που θα ζευγαρωνα το Under του Παναθηναικου θα ηταν το Ρεαλ - Λιβερπουλ και θα επαιζα με κλειστα ματια τον Ασσο αν δεν προλαβαινε ο Στιβεν Τζεραρντ να επιστρεψει απο τον τραυματισμο του. Παρ ολα αυτα και παλι νομιζω οτι ο Ασσος εχει τον πρωτο λογο. Δεν θα το προτεινω Under αλλα ουτε και Over αν και το δευτερο μου βρωμαει περισσοτερο...

Τσελσι - Γιουβε UNDER ξερο!!! Και οι δυο θα παιξουν πολυ σφιχτα και δεν βλεπω πως μπορει να φυγει απο το Under αυτο το παιχνιδι.

Τωρα για το Σπορτινκ - Μπαγερν... τα πραγματα ειναι δυσκολα... Δεν θα προτεινω Χ γιατι Χ δεν παιζω σχεδον ποτε αλλα ειναι πολυ πιθανο. Μια απειρη αλλα καλη ομαδα υποδεχεται στην εδρα της ισως την πιο εμπειρη του θεσμου η οποια ομως δεν εντυπωσιαζει. Η Μαπαγερν εχει πολυ βαρια φανελα ομως και αυτο μπορει να παιξει σημαντικο ρολο.

Καλη επιτυχεια λοιπον στην Ευρωπαναθα μας και σε οσυς παιξετε στοιχημα!!

Y.Γ. Τα χθεσινα παιχνιδια τα πιασαμε! ετσι!!!!


Update!
Σε δηλωσεις του Κριστοφ Βαζεχα λιγο πριν το ματς ο Πολωνος εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του προς την ενδεκαδα που παρατασει ο Χεν Τενκατε. Θεωρει οτι ειναι πολυ αμυντικογενεις με παικτες που δεν μπορουν να δημιουργησουν.
Ελπιζουμε να μην βγει αλληθινος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: