02 Μαρτίου 2009

Τελικα δεν το εκανε


Μετα απο τις δυο αποτυχειες του Παναθηναικου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ μπορουμε να μετρησουμε τις πληγες... Αληθεια ειναι αν οχι ανυπαρκτες, θα τις ελεγα επιφανειακες αμοιχες!

Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος κανοντας ενα πολυ κακο και φοβησμενο παιχνιδι δεν καταφερε να παρει τιποτα απο εναν επισης κακο Ολυμπιακο αφου η ισοπαλια δεν ειναι κερδος στις εντυπωσεις (δεν θα ελεγα οτι ειναι και ζημεια ομως) και ο βαθμος του 0-0 δεν μας δινει τιποτα... αλλα ουτε και μας παιρνει. Οι στοχοι της ομαδας παραμενουν οι ιδιοι και πραγματικα δεν αλλαζει τιποτα. Ευκαιρια να νικησουμε τον Ολυμπιακο θα εχουμε αν καταφερουμε να περασουμε στον τελικο του Κυπελου Ελλαδας οπου για να βρεθουμε πρεπει να περασουμε την φαση που βρισκομαστε και στη συννεχεια την ΑΕΚ. Εκει αν κερδισουμε θα εχουμε και ουσιαστικο κερδος (το κυπελο) και κερδισμενες τις εντυπωσεις

Σττο ποδοσφαιρο χωρις να εχω καταφερει να παρακολουθησω ουτε λεπτο απο το παιχνιδι πιστευω οτι πλεον μαλον χασουμε το πλεονεκτημα εδρας εναντι του Ολυμπιακου στους τελικους του πρωταθληματος και αυτο ειναι σιγουρα κατι χειροπιαστο, αλλα η ομαδα εχει δειξει οτι αν παιξει το μπασκετ που μπορει δεν καταλαβαινει απο εδρες και μπορει παιζοντας σοβαρα να γυρισει ενα τετοιο μειονεκτημα.

Ετσι λοιπον συνεχιζουμε με βασικο στοχο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις και την αθλητικη καταξειωση και στο τελος κανουμε ταμειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: