03 Μαΐου 2009

Τα παντα ολα!!!

Και τι να πρωτο πω????? Εκει που ειχα βαρεθει με τα αθλητικα ηρθε αυτη η εβδομαδα να με μπουκωσει και δεν εχει τελειωσειακομα!!!!

Η Τσελσι στο τσου λου... η καλυτερα ο Γκους Χιντινκ επεσημανε οτι ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο ταλεντο αλλα και τακτικη παιρνοντας αποτελεσμα στο γηπεδο της Μπαρτσελονα κιανο να τον κανει να ειναι αισιοδοξος για την προκριση στον μεγαλο τελικο! 0-0

H Mantsester η ομαδα μου στο εξωτερικο νικησε 1-0 την Αρσεναλ αντι για 3-0 και εχει τον πρωτο λογο για την προκριση στον τελικο!

Αλλαζουμε αθλημα, και επειδη δεν με συμφερει και δεν ασχολουμαι δεν θα επεκταθω... στο βολεϋ η Παναθα δεν παει καλα... το χανουμε απο τον Ολυμπιακο

Στο μπασκετ.... στο μπασκετ...
Αυτον τον αγωνα τον περιμεναμε πολυ καιρο!! Και επιτελους τον ειδαμε και τον απολαυσαμε! Ηταν μια ματσαρα χωρις σκοπιμοτητες ενα αντρικιο παιχνιδι που βεβαια το κερδισε ο καλυτερος! Σιγουρα οχι ευκολα αλλα πιστευω οτι 10 φορες να παιζαμε, τις 9 θα κερδιζαμε! Ο Παναθηναικος εχει σαφως καλυτερη και πιο εμπειρη ομαδα οπως και επιτρεψτε μου ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!! Το ματς παντως δεν το πηρε ο προπονητης αλλα ο τεραστιος ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΕΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ο οποιος αποδικνυει σε καθε μεγαλο ματς ποσο παιχταρας ειναι!! Μιλαμε για εναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια!! Και φανταστειτε να ηταν καλα και ο Διαμαντιδης!! Γιατι μην γελιομαστε, δεν ηταν καλα! Και αυτο ειναι ανησυχητικο για την συνεχεια στον μεγαλο τελικο! Η Τσε Σε Κα δεν ειναι ομαδα που αστειευεται, ειναι πολυ καλη ομαδα και πολυ εμπειρη σε μεγαλα παιχνιδια!! Περσι που την κερδισαμε... ειχαμε σιγουρα και το πλεονεκτημα της "εδρας" αφου παιζαμε στο ΟΑΚΑ! Αντε και με το 5ο!!!

και πανω που ηθελα να γραψω μονο για το μπασκετ... ερχεται το σημερινο!!! Τι ηταν αυτο???? και που να το εβλεπα!! Να τι χανεις αμα δουλευεις βραδυα!!! Ματσαρα 4-4 αναμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακο που τα ειχε ολα!! Γκολ, ανατροπες, καρτες, τραυματισμους,γκολ λιγο πριν τη ληξη, παραταση, κι αλλα γκολ, καρτες και τριαντατοσα πεναλτι!!!! 13-14 κυριες και κυριοι (χωρια τα χαμενα)!!!!!!! Και ακομα βαραω το κεφαλι μου που δεν τον ειδα!! (εδω που τα λεμε δεν μπορουσα να κανω και αλλιως)

Ετσι που λετε λοιπον!!! Πολυ πραμα τελευταια και εχουμε και συνεχεια... εις το επαναposting!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: