09 Μαρτίου 2009

Εν αναμονη


Πρωταθλημα ετσι κι αλλιως τελος μετα απο το ισσοπαλο ματς με τον Ολυμπιακο, κυπελο τελος μετα απο την ντροπιαστικη ηττα απο τον Πανσεραικο (αλλα καλα να παθουμε!!!) μας εμεινε το Champions League. Φυσικα και δεν ειναι "αυτο που εμεινε" αλλα αυτο που με πολυ κοπο κερδιθηκε αφου χρειαστηκε μεγαλη ποσοτητα κοπου και τυχης (ομολογουμενως) για να διεκδικεις με αξιωσεις την προκριση σου στους 8 του champions league!!! AX!! Ξανα πες το!!! Την προκριση σου στους 8 του champions league!! Απιστευτο ακουγεται! Κι ομως ειναι εφικτο! Ακομα και την πρωτη χρονια της προσπαθειας των πολυμετοχων η ομαδα στην ευρωπη ξεχωρισε!!
Στην Ελλαδα παντως θα χρειαστει πολυ δουλεια κυριως απο τον προπονητη για να δωσει στους παικτες το κινητρο να τα δινουν ολλα και στους εγχωριους αγωνες, κατι που νομιζω πως λειπει. Φυσικα ειναι κι αλλοι παραγοντες που κατευθυνουν τα προταθληματα προς το λημανι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ!!!

Ωραιος αγωνας σημερα με τον Γιαννη Παπαδοπουλο του Ολυμπιακου να με εντυπωσιαζει κανοντας ενα φοβερο παιχνιδι και δειχνοντας μεγαλο παθος αγωνιστικοτητα και χαρακτηρα μεγαλου παιχτου (που θα ελεγε και ο μεγας Αλέφας). Το εχω συμπαθησει πολυ αυτο το παιδι και πολυ φοβαμαι οτι θα παει στραφι με την ομαδα που εχει μπλεξει... Θα τον φαει καποιος Μπελουτσι...

Υ.Γ. Θα ηθελα να δωσω ενα μεγαλο κραξιμο στους αλυτες στις εξεδρες της τουμπας που φερθηκαν τοσο αισχρα στους παικτες του Ολυμπιακου και κυριως με πειραξε για την περιπτωση του νεαρου Παπαδοπουλου! Αλυτεια!!!!

2 σχόλια:

DRN 06 είπε...

Για τον Παπαδόπουλο Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Για τον τρόπο που φέρθηκαν στους παίκτες έχω μόνο να πω αυτό:
Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...

Εξύμνoς είπε...

Dreamon σιγουρα ο Ολυμπιακος αυτο αντιμετωπιζει σε καθε του παιχνιδι και γι αυτο διαμαρτυρονται οτι τους παιζουν σκληρα και γι αυτο ολοι οπως λενε και οι φιλοι μου "λυσσανε" οταν παιζουν με τον Ολυμπιακο! Σιγουρα ο Ολυμπιακος εχει καταφερει να γινει η πιο μσισητη ομαδα στην Ελλαδα απο τους υπολοιπους οπαδους για τους γνωστους και εξοφθαλμους λογους! Ομως οπως και να εχει εγω νευριασα πολυ οταν ειδα τον νεαρο Παπαδοπουλο να δεχεται την βροχη των αντικειμενων απο τους φανατικους του ΠΑΟΚ. Ομολογουμενως στην Θεσσαλονικη εχουμε τους πιο θερμοκεφαλους οπαδους (ΠΑΟΚ Αρης)