09 Μαρτίου 2009

Η Τριτη ειναι κοντα!


Και οι φιλαθλοι του Παναθηναικου αρχιζουν να ζεσταινονται! Προσωπικα εμενα μου ειχαν λειψει πολυ αυτες οι βραδυες που στηνεσαι μπροστα απο την τηλεοραση με παρεα η χωρις και δεν ξεκολλας τα ματια απο την οθονη παρα μονο οταν ο διαιτητης στελνει τους παικτες στα αποδυτηρια! Εκει που για να σταθει μια ομαδα πρεπει να εχει παικτες και προπονητη! Που πρεπει να εχει παθος οσο και ταλεντο! Που πρεπει να εχει κοσμο οσο και φανελα! Γιατι σε αυτα τα ματς ολα παιζουν το ρολο τους! Το ελεγα συχνα στους φιλους μου τους Ολυμπιακους τα δυο προηγουμενα χρονια οτι ζηλευα οταν εβλεπα τον Ολυμπιακο να παιζει στο Ch.League! Γιατι αλλη ειναι η ομαδα που εχει το DNA για τετοιους αγωνες! Η ομαδα που οταν περναει τα συνορα αλλαζει το κοστουμι ανεξαρτητα απο το τι φοραει εντως συνορων.
Αυριο λοιπον εχουμε τον πολυαναμενομενο αγωνα Παναθηναικος - Βιγιαρεαλ. Ο επαναληπτικος του 1-1, σκορ που ο παναθηναικος πηρε στην Ισπανια με τοσο κοπο οσο και τυχη. Και τωρα καλειται να το υπερασπιστει! Η ομαδα εχει τη δυνατοτητα να το κανει! Ο 10Κατε εχει δειξει οτι τα μεγαλα παιχνιδια ξερει να τα διαχειριζεται! Παρ ολα αυτα επειδη την ισπανικη ομαδα την ειδαμε και τρομαξε το ματι μας πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι και να μην λεμε μεγαλα λογια του στυλ "εγω στην επομενη φαση θελω την Αρσεναλ" που ακουω στο κρατικο ραδιοφωνο!

Κοιταξα τις αποδοσεις του ΟΠΑΠ και εχουν ως εξης:
  • Παναθηναικος 2,5
  • Χ 3,15
  • Βιγιαρεαλ 2,6
που σημαινει οτι οι πιθανοτητες για τους bookers ειναι μοιρασμενες! Εγω προσωπικα δινω 30% πιθανοτητες στην ομαδα μας να περασει χωρις φυσικα να το θεωρω απιθανο!

Ενα ακομα στοιχειο που θελω να πω ειοναι οτι ο Παναθηναικος δεν θα παραταχτει (κατα πως φαινεται) με το ιδιο σχημα που επαιξε και στην Ισπανια! Κατα πασα πιθανοτητα θα παραταχτει με ενα 4-3-2-1 με Ματος μαζι με Σιλβα και Σιμαο στους τρεις του κεντρου, μπροστα τους ενας απο τους δυο θα ειναι ο Καραγκουνης και θα δουμε ποιος θα τον βοηθαει και στην επιθεση οι ρεπορτερς λενε τον Ματζιο. Η επιλογη του Ματζιου ειναι πολυ πιθανη ωστοσο μην σας φανει παραξενη μια επιλογη οπως του Σαλπιγκιδη (λεω εγω τωρα...) Ο 10Κατε πηρε μαζι του σημερα τον Ματζιο στις δηλωσεις τυπου και εκεινος μιλησε απο πλευρας παικτων οποτε να μην σας φανει περιεργο ο Ολανδος να το εκανε επιτηδες για να θολωσει τα νερα και τελικα να βαλει εναν παικτη στην θεση του με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα!

Και για τελος αφησα κατι που ειδα πριν απο λιγο στην σελιδα της UEFA και με εντυπωσιασε! Σε ενα αρθρο για τα 10 μεγαλυτερα ταλεντα της ευρωπης στην 10η θεση βλεπω με εκπληξη τον Simao του Παναθηναικου! Οχι αδικα βεβαια αφου εχει κανει τρομερα παιχνιδια και ειναι πολυ μεγαλη αξια για την Παναθα!

Αντε και με την νικη!!!

Παναθα μου.... θα τρελαθω......... κι οταν περασεις στους οκτωωωωωωωω!!!!!!!!.........

3 σχόλια:

*Κορίνα* είπε...

Παρακαλώ
Αλλάξτε
Ομάδα....

DRN 06 είπε...

Ο Σιμάο είναι τρομερός παίκτης!

Εξύμνoς είπε...

Και το απεδειξε και στην ηττα μας απο την Βιγιαρεαλ! Θα κανω και πιο καινουριο σχολιακι... μολις βρω χρονο