13 Μαρτίου 2009

Κι ολα τελειωσαν....

Δεν ηταν κατι απιθανο! Πριν τον αγωνα μας εδινα 30% πιθανοτητες να περασουμε στην επομενη φαση. Η Βιγιαρεαλ ηταν φανερα καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και δικαια πηρε την προκριση! Δεν ειναι βεβαια αυτο που λεμε "μεγαλη ομαδα" και αυτο θα το δειτε οταν παιξει με εναν αντιπαλο του μεγεθους της Γιουναιτεντ ή ακομα και της γερμανικης Μπαγερν που αν και κανεις δεν το περιμενε συνετριψε 2 φορες την καλοδουλεμενη Σπορτινκ Λισαβωνας εντως και εκτως εδρας!!
Τωρα για τον Παναθηναικο δεν εμεινε στοχος για να κυνηγησει και αυτο ειναι πολυ κακο για την ομαδα για πολλους λογους, πρεστιζ και οικονομικους. Θα αρχισουν οι παπαρολογιες στις εφημεριδες "παει για τον ταδε" ο ταδε ερχεται στον ΠΑΟ" και τα σχετικα... Το καλοκαιρι για τον Παναθηναικο δυστυχως στην ουσια αρχιζει απο τωρα! Και λεω δυστυχως γιατι μπορει τωρα οι υπολοιποι αγωνες πρωταθληματος να μην εχουν τρομερη σημασια (τους περισσοτερους θα τους κερδισει αλλα χωρις να υπαρχει πιεση), αλλα σε λιγο καιρο θα πρεπει να παιξει τους αγωνες μπαραζ που θα πρεπει να τον φερουν στην δευτερη θεση ωστε να παιξει στο Ch.League! Θα ειναι μεγαλο και ανεπανορθωτο πληγμα για την ομαδα αν δεν καταφερει να περασει 2η, μπροστα απο τον ΠΑΟΚ!
Οσο για τον 10Κατε η γνωμη μου ειναι πως θα μεινει γιατι δεν θα εκλεινε η ομαδα για την επομενη σεζον Ολανδο παικτη-επιλογη του προπονητη αν ειχε σκοπο να λυσει τη συνεργασια το καλοκαιρι!! Με το δεδομενο αυτο πρεπει ο 10Κατε να προετοιμασει απο τωρα το εδαφος για μια επιτυχημενη χρονια του χρονου!!

Υ.Γ. Και αφου τωρα αλλαξανε τα πλανα μας... απο εδω και περα "οπως και καθε χρονια" θα ασχολουμαι παραπανω και με την δευτερη αγαπημενη μου ομαδα, την Manchester United η οποια ειναι απο τα μεγαλα φαβορι και για το φετινο Ch.League! Ομαδες σαν την Ιντερ οι οποιες ουτε "φανελα" εχουν ουτε νοοτροπια νικητη εχουν δεν ειναι για πουθενα! Αντε μεχρι το πρωταθλημα Ιταλιας αφου δεν εχει ανταγωνισμο!!!

Καλα να περνατε και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

1 σχόλιο:

Dimitris είπε...

Γκαντέμη έπρεπε να πάμε παρέα να δούμε την μπάλα.Αφού μόνο έτσι κερδίζουμε.Στο φυλάω για του χρόνου τρελλοβαζελάκια!Θα τα πουμεεεε